ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε και συλλεκτικό καπέλο - Πώς τον εντόπισε η Αστυνομία μετά από ημέρες

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε και συλλεκτικό καπέλο - Πώς τον εντόπισε η Αστυνομία μετά από ημέρες

Υπό κράτηση τέθηκε 23χρονος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατοικία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 6 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε από 27χρονο ότι στις 06:10 της ίδιας μέρας όταν επέστρεψε στο σπίτι, βρισκόταν ένα πρόσωπο που τον αναγνώρισε εντός οχήματος που είχε σταθμεύσει στην οικία του, που κρατούσε ένα συλλεκτικό καπέλο και ένα ποδήλατο.

Ακολούθως, το αυτοκίνητο αναχώρησε.

Εναντίον του υπόπτου ηλικίας 23 χρόνων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χτες λίγο πριν τις 19:00 το βράδυ, ενώ στην συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE