ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ: Μεγάλη η ατζέντα για την σύσκεψη - Οι εξελίξεις τρέχουν

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ: Μεγάλη η ατζέντα για την σύσκεψη - Οι εξελίξεις τρέχουν

Η τουρκική προκλητικότητα και η οικονομία θα είναι τα δύο κύρια θέματα που θα απασχολήσουν το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών.

Το συμβούλιο θα διεξαχθεί στις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας, είπε πώς θα ενημερωθούν οι Αρχηγοί για την κατάσταση στην οικονομία και τα μέτρα της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζουμε πώς μετά και την Επιτροπή Οικονομικών που έγινε χθες Δευτέρα (14/09), οι εξελίξεις τρέχουν, ενώ οι προσπάθειες για αξιοποίηση κονδυλίων της Ε.Ε. μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης προχωρούν.

Επιπρόσθετα, θα υπάρξει συζήτηση για το Κυπριακό, για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τις απειλές στα Βαρώσια με τον συνεπακόλουθο τουρκικό σχεδιασμό για την περίκλειστη πόλη.

Παράλληλα, θα βρεθούν στο επίκεντρο και οι επαφές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Σημειώνουμε πώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συναντήσεις τόσο με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, όσο και με τον αντίστοιχο Αμερικανό υπουργό.

"Θα καταγραφούν οι θέσεις των κομμάτων", όπως σημείωσε ο κ. Σεντώνας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top