ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Δικαστήριο η 30χρονη – Η κατάσταση της υγείας του 22χρονου που κατέληξε στην εντατική του Γ.Ν. Λευκωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Δικαστήριο η 30χρονη – Η κατάσταση της υγείας του 22χρονου που κατέληξε στην εντατική του Γ.Ν. Λευκωσίας

Kρίσιμη θεωρείται η κατάσταση της υγείας του 22χρονου αλλοδαπού μοτοσικλετιστή, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 30χρονη, το απόγευμα της Δευτέρας 14/09, στην Λεμεσό.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline o Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, κ. Μιχάλης Μιχαήλ δήλωσε στο ThemaOnline πως η 30χρονη επιχείρησε να κατευθυνθεί δεξιά με πράσινο φανάρι που είχε ως αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του 22χρονου μοτοσικλετιστή.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Μιχαήλ η 30χρονη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ οι συνθήκες του τροχαίου ακόμα διερευνώνται, ενώ σημείωσε πως ο μοτοσικλετιστής φορούσε κράνος ασφαλείας.

Στην συνέχεια ασθενοφόρο μετέφερε τον 22χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος, θλάση πνευμόνων, κατάγματα στο πρόσωπο και κατάγματα στα δύο πόδια.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.