ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Προχωρούν οι έρευνες για το τραγικό περιστατικό με τα ζώα - Τα πέταξαν από πρώτο όροφο σχολείου - VIDEO

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Προχωρούν οι έρευνες για το τραγικό περιστατικό με τα ζώα - Τα πέταξαν από πρώτο όροφο σχολείου - VIDEO

Προχωρούν οι έρευνες και λαμβάνονται καταθέσεις, σε σχέση με το περιστατικό με την ρίψη ζώων από τον πρώτο όροφο του Λυκείου Παραλιμνίου από μαθητές.

Του Γιώργου Τάττη

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, Εκπρόσωπο Τύπου της Ααστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ο οποίος μίλησε στο ThemaOnline, «έχουν ληφθεί καταθέσεις και προχωρούμε». Μάλιστα, έχει ήδη παρουσιαστεί ο Λυκειάρχης για κατάθεση επίσημου παραπόνου.

Όπως πληροφορούμαστε, η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά στάδια και η προσπάθεια προσανατολίζεται στο να εντοπιστούν οι μαθητές που προέβησαν σε αυτή την κατακριτέα πράξη.

Οι έρευνες ξεκίνησαν κατόπιν καταγγελίας από το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, το οποίο και κατήγγειλε το περιστατικό με δελτίο τύπου.

Υπενθυμίζουμε πώς με ένα τραγικό περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Λυκείου Παραλιμνίου, όταν μερίδα μαθητών αποφάσισε μεταξύ άλλων, να πετάξει από το μπαλκόνι κότες, περιστέρια και κουνέλια.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της καθιερωμένη πλέον «άτυπης τελετής» έναρξης της σχολικής χρονιάς, η οποία διοργανώνεται από μαθητές.

Όπως μαρτυρούν και τα βίντεο που κυκλοφορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναρτήθηκε ένα μεγάλο πανό από τον πρώτο όροφο του σχολείο, στο οποίο αναγραφόταν σύνθημα. Ακολούθησε η ρίψη φωτοβολίδων και βεγγαλικών, καθώς και το περιστατικό με τα ζώα.

 

Όπως αναγράφει η ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα, «σύμφωνα με πληροφορίες, για την όλη υπόθεση είναι ήδη ενήμερο το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο έλαβε γνώση από τη διεύθυνση του σχολείου».

«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε από πολίτες και δημοσιογράφους για το συμβάν, ειδοποίησε το αρχηγείο αστυνομίας και εστάλησαν και σχετικά βίντεο για εξέταση και διερεύνηση της υπόθεσης. Επίσης ενημερώσαμε τον υπουργό παιδείας, τον δήμαρχο Παραλιμνίου και τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες μέσω του Υπουργείου Γεωργίας»

Σύμφωνα πάντα με το Κόμμα για τα Ζώα, «κάποια από τα ζώα έχουν πεθάνει».

Γιώργος Τάττης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top