Πεινάς συνεχώς; 2 smoothies που θα σου «διώξουν» την πείνα

Πεινάς συνεχώς; 2 smoothies που θα σου «διώξουν» την πείνα

Είσαι και εσύ ένας από αυτούς που θέλουν να τσιμπούν διαρκώς; Και ναι μεν οι διατροφολόγοι μπορεί να μας συνιστούν να τρώμε ανά 2-3 ώρες, εμείς όμως ποτέ δεν επιλέγουμε υγιεινές τροφές ως σνακ. Συνήθως τσιμπάμε πατατάκια, σοκολάτες και άλλα τέτοια... παχυντικά. Λάθος μας αλλά το κάνουμε!

Αν, λοιπόν, θες να μπεις στο δρόμο της υγιεινής διατροφής και επιπλέον να γλιτώσεις μερικές θερμίδες, ξεκίνα τα smoothies.

 Aυτού του είδους οι χυμοί όπως διαβάζουμε στο onmed.gr θα σου διώξουν άμεσα το αίσθημα της πείνας και μπορείς να πιεις ένα από αυτούς είτε κατά τη διάρκεια του πρωινού, είτε την ώρα του σνακ.

Συνταγή 1η

5 ωμά αμύγδαλα

1 κόκκινο μήλο (ή 1 μπανάνα)

1 μπανάνα

¾ του φλιτζανιού άπαχο γιαούρτι

1/2 φλιτζάνι άπαχο γάλα

1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

 

Συνταγή 2η

3/4 του φλιτζανιού άπαχο γιαούρτι

1/4 του φλιτζανιού φρέσκο δυόσμο

1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου

1/4 του φλιτζανιού κομματάκια μαύρης σοκολάτας

1 φλιτζάνι σπανάκι, ψιλοκομμένο

 

Και για τις δύο συνταγές, ρίχνετε τα υλικά στο μίξερ και απλά τα χτυπάτε μέχρι να αποκτήσουν μία βελουτέ υφή!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.