Μετακινούνται οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας στη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας

Μετακινούνται οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας στη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας

Μετακινούνται οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας που βρίσκονται στο κτίριο του παλαιού Νοσοκομείου στη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αποφάσισε την Τρίτη 15/09, το Υπουργικό Συμβούλιο, ύστερα από εισήγηση του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Σε δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας αναφέρεται ότι «κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τη μετακίνηση όλων των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας στον 2ο όροφο της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, στο πλαίσιο παραχώρησης του χώρου του Παλαιού Νοσοκομείου της πόλης στον Δήμο».
 
Διευκρινίζεται ότι «η απόφαση αφορά τη μετακίνηση των Υγειονομικών Υπηρεσιών, των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών, των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και της Υπηρεσίας Προστασίας Μητρότητας και Παιδιού, οι οποίες στεγάζονται αυτή τη στιγμή στα παραδοσιακά κτήρια του Παλαιού Νοσοκομείου Λάρνακας».
 
Επιπρόσθετα, το Υπουργικό Συμβούλιο «ενέκρινε την εισήγηση του Υπουργού Υγείας για χρήση του 2ου ορόφου του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου ως επέκταση του Νοσοκομείου Αναφοράς για COVID-19, νοουμένου ότι θα αποπερατωθούν οι εργασίες ανέγερσής του. Με την απόφαση αυτή, ενισχύεται το Νοσοκομείο Αναφοράς με επιπρόσθετες κλίνες, που θα χρησιμοποιηθούν αρχικά για αντιμετώπιση ασθενών κορωνοϊού και στη συνέχεια για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου προς όφελος των πολιτών της Επαρχίας».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE