Ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος και έρχεται να παίξει στον Απόλλωνα – «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος και έρχεται να παίξει στον Απόλλωνα – «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

 Επαγγελματικό συμβόλαιο για να αγωνιστεί στην Κύπρο εξασφάλισε ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Derrick Gordon σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ.

Ο 29χρονος γκάρντ τα τελευταία χρόνια δεν αγωνιζόταν επαγγελματικά αφού αρχικά είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να γίνει πυροσβέστης, κάτι που στη συνέχεια μετάνιωσε και θέλησε να ασχοληθεί με το γράψιμο και την υποκριτική.

Ο Gordon το 2014 είχε μιλήσει ανοικτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να το κρύψει άλλο με τους συμφοιτητές του μάλιστα να τον υποστηρίζουν όταν αυτός φοιτούσε και έπαιζε στο  UMass (University of Massachusetts).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του outsports.com ο 29χρονος έλαβε συμβόλαιο από την ομάδα του Απόλλωνα και έρχεται στην Κύπρο για να παίξει επαγγελματικά μπάσκετ δηλώνοντας πως: «Ένα μεγάλο μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE