ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κλειστό το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για ξένους υπηκόους τις επόμενες ημέρες

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κλειστό το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για ξένους υπηκόους τις επόμενες ημέρες

Με νέα ΝΟΤΑΜ το «υπουργείο συγκοινωνιών και μεταφορών» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι τις επόμενες 4 ημέρες 16 – 20 Σεπτεμβρίου, προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου θα εκτελούνται πτήσεις μόνο για υπηκόους του ψευδοκράτους, τις συζύγους και τα παιδιάς τους.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, από αύριο θα πραγματοποιούνται μόνο δύο πτήσεις την ημέρα, μία των Τουρκικών Αερογραμμών και μία της ιδιωτικής Πήγασος, αλλά δεν θα μπορούν να μεταφέρουν ξένους υπηκόους, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της οργάνωσης των νοσηλευτών, Αλί Οζγκιουτσμέν ανακοίνωσε ότι μία από τις νοσηλεύτριες που νόσησε μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Να σημειωθεί ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου και την απότομη αύξηση των κρουσμάτων στα κατεχόμενα, δεν ανακοινώθηκε ότι υπήρχε ασθενής στην εντατική.
 
Δύο θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν και στο προσωπικό της αλυσίδας υπεραγορών Λεμάρ, κοντά στην Κερύνεια. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στέλνει σε 14 μέρες απομόνωση, επί πληρωμή, το προσωπικό του συγκεκριμένου καταστήματος που ήρθε σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.
 
Εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι τα διαγνωστικά τεστ στα οποία είχαν υποβληθεί τα  90 άτομα που είχαν παρευρεθεί σε "προεκλογική συγκέντρωση" στην Αγία Τριάδα του υποψηφίου «προέδρου» Ερχάν Αρικλί, που νοσεί από τον ιό, τελικά ήταν αρνητικά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE