ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας τον Γρηγόρη ο Χαμπουλλάς

Κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας τον Γρηγόρη ο Χαμπουλλάς

Με ανακοίνωση του, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Ευγένιο Χαμπουλλά ενημερώνει πως ο πρόεδρος της Ανόρθωσης έχει προβεί σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λάρνακας εναντίον του Δημήτρη Γρηγόρη, αναπληρωτή πρόεδρου της Ομόνοιας.

Αναλυτικά: 

«Τα δικηγορικά μας γραφεία (ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ&ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.Ε.Π.Ε) τα οποία εκπροσωπούν τον Πρόεδρο του Σωματείου της Ανόρθωσις Αμμοχώστου, Ευγένιο Χαμπουλλά, επιθυμούν να πληροφορήσουν το κοινό αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα ακόλουθα :

(α) Σήμερα 15/09/2020 ο κύριος Ευγένιος Χαμπουλλάς μαζί με την συνοδεία δικηγόρου, από τα Δικηγορικά γραφεία Δημητρίου και Δημητρίου Δ.Ε.Π.Ε,
έχει μεταβεί και προβεί σε καταγγελία στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας εναντίον του αναπληρωτή προέδρου της Ομόνοιας Λευκωσίας αλλά και του Υπεύθυνου Ασφαλείας της Ομόνοιας Λευκωσίας.

(β) Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Χαμπουλλάς έχει προβεί σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον των πιο πάνω προσώπων οι οποίες αφορούν τα αδικήματα της Απειλής, της Επίθεσης προκαλούσας πραγματικής σωματικής βλάβης αλλά και της εξύβρισης, αδικήματα τα οποία σύμφωνα με τον πελάτη μας διαπράχθηκαν εναντίον του, κατά την 12/09/2020 στον
Αγώνα Ανόρθωση Αμμοχώστου ν. Ομόνοια Λευκωσίας».

The post Κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας τον Γρηγόρη ο Χαμπουλλάς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top