ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάλεσμα «ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ» στον κόσμο του Άρη (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Κάλεσμα «ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ» στον κόσμο του Άρη (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν το κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά:

«ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ
___________________________________________
Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού,
Αγαπητοί ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ,
Την Παρασκευή 18/09/20 και ώρα 19:00 , η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , ο αγαπημένος μας ΑΡΗΣ, αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στο Τσίρειο Στάδιο.
Η ομάδα μας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ένα και μοναδικό στόχο. Την επιστροφή στην κατηγορία που φυσιολογικά ανήκει, βάζοντας τέρμα στην ταλαιπωρία και τα προβλήματα που την δέρνουν τα τελευταία τρία χρόνια.
Αυτόν ορίζει η 90χρονη ιστορία του συλλόγου, αυτό θέλουμε όλοι μας ,αυτό θέλουν τα αδέλφια μας που δεν είναι πλέον μαζί μας , με πρώτο απ’όλους τον αγαπητό μας και αείμνηστο John Panayi. Πάμε λοιπόν, όλοι μας μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ επιτέλους για μια φορά, να εκπληρώσουμε τους στόχους και τους πόθους μας .
Η πανδημία περιορίζει την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, ωστόσο καθήκον μας είναι να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο . Δεν είναι δύσκολο να εξαντληθεί αυτός ο μικρός αριθμός εισιτηρίων που έχουμε στην διάθεση μας . Ήρθε ο καιρός η ομάδα μας να επιστρέψει εκεί που ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να βρίσκεται. Στο ταξίδι αυτό όμως , είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας, να την συνοδεύσουμε από την κερκίδα και όχι από το σπίτι μας .
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και συνεχίζεται κανονικά. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας , στα τηλέφωνα 99009896 , 99490100 .
Ο ΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ !
ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ»

The post Κάλεσμα «ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ» στον κόσμο του Άρη (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top