Επικοινωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη

Επικοινωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ελληνικής κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας των δύο ηγετών συζητήθηκε το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Ακόμα, αντικείμενο της συνομιλίας Μητσοτάκη-Μέρκελ αποτέλεσαν και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ενόψει της προσεχούς έκτακτης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE