Επικοινωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη

Επικοινωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ελληνικής κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας των δύο ηγετών συζητήθηκε το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Ακόμα, αντικείμενο της συνομιλίας Μητσοτάκη-Μέρκελ αποτέλεσαν και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ενόψει της προσεχούς έκτακτης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE