Επικοινωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη

Επικοινωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ελληνικής κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας των δύο ηγετών συζητήθηκε το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Ακόμα, αντικείμενο της συνομιλίας Μητσοτάκη-Μέρκελ αποτέλεσαν και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ενόψει της προσεχούς έκτακτης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE