Επικοινωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη

Επικοινωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ελληνικής κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας των δύο ηγετών συζητήθηκε το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Ακόμα, αντικείμενο της συνομιλίας Μητσοτάκη-Μέρκελ αποτέλεσαν και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ενόψει της προσεχούς έκτακτης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE