ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατήγγειλε στην Αστυνομία τον αν. πρόεδρο και υπεύθυνο ασφαλείας Ομόνοιας Λευκωσίας, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς

Κατήγγειλε στην Αστυνομία τον αν. πρόεδρο και υπεύθυνο ασφαλείας Ομόνοιας Λευκωσίας, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς

Ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Ευγένιος Χαμπουλλάς κατήγγειλε σήμερα στο ΤΑΕ Λάρνακας τον Αναπληρωτή Πρόεδρο και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας της Ομόνοιας Λευκωσίας, για απειλή, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

Πρόκειται για αδικήματα που όπως υποστηρίζει η πλευρά του κ. Χαμπουλλά, διαπράχθηκαν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια του αγώνα Ανόρθωσης – Ομόνοιας, που έγινε στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Προηγήθηκε -μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα- καταγγελία στην ΑΔΕ Λάρνακας από τον αναπληρωτή Πρόεδρο της Ομόνοιας Δημήτρη Γρηγόρη ότι δέχθηκε φυσική επίθεση, απειλή και εξύβριση από τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης Ευγένιο Χαμπουλλά.

Σε γραπτή ανακοίνωση των Δικηγορικών Γραφείων Δημητρίου & Δημητρίου Δ.Ε.Π.Ε, τα οποία εκπροσωπούν τον Πρόεδρο του Σωματείου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Ευγένιο Χαμπουλλά, αναφέρεται ότι «σήμερα ο κ. Χαμπουλλάς μαζί με τη συνοδεία δικηγόρου μετέβη και προέβη σε καταγγελία στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας εναντίον του αναπληρωτή προέδρου της Ομόνοιας Λευκωσίας αλλά και του υπεύθυνου ασφαλείας της Ομόνοιας Λευκωσίας».
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Χαμπουλλάς προέβη «σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον των δύο ατόμων, οι οποίες αφορούν τα αδικήματα της απειλής, της επίθεσης προκαλούσας πραγματικής σωματικής βλάβης αλλά και της εξύβρισης, αδικήματα τα οποία σύμφωνα με τον πελάτη μας διαπράχθηκαν εναντίον του, στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 στον αγώνα Ανόρθωση Αμμοχώστου - Ομόνοια Λευκωσίας».
 
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι τόσο τα Δικηγορικά γραφεία Δημητρίου & Δημητρίου Δ.Ε.Π.Ε. όσο και ο Ευγένιος Χαμπουλλάς «δεν θα προβούν σε οποιεσδήποτε άλλες δημόσιες δηλώσεις σεβόμενοι το ανακριτικό έργο αλλά και έχοντας εμπιστοσύνη στην Αστυνομική Δύναμη και στο έργο που επιτελεί».

Υπενθυμίζεται ότι  μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρης Γρηγόρη μετέβη στην ΑΔΕ Λάρνακας όπου κατήγγειλε ότι δέχθηκε φυσική επίθεση, απειλή και εξύβριση από τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης Ευγένιο Χαμπουλλά.
 
Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας οι ανακριτές της υπόθεσης κάλεσαν τον κ. Χαμπουλλά, όπως μεταβεί στις 3 μμ στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΑΔΕ) Λάρνακας, για να δώσει κατάθεση και να αναφέρει την δική του εκδοχή για το θέμα.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top