ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κρούσμα σε ξενοδοχείο στην Λάρνακα – Υποβάλλονται σε τεστ οι εργαζόμενοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κρούσμα σε ξενοδοχείο στην Λάρνακα – Υποβάλλονται σε τεστ οι εργαζόμενοι

Θετικός στον κορωνοιό βρέθηκε υπάλληλος σε γνωστό ξενοδοχείο στην Λάρνακα, ο οποίος είχε πυρετό και δεν το άφηναν να κάνει το τέστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline ο συγκεκριμένος υπάλληλος βρίσκεται διασωλινομένος στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, καθώς είχε πυρετό και δεν το άφηναν να κάνει το τέστ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ThemaOnline όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου υποβάλλεται σε εξέταση για κορωνοιό καθώς και η γυναίκα του εργάζεται ως καθαρίστρια στο ίδιο ξενοδοχείο.

Αρμόδιο πρόσωπο επιβεβαιώνει το θετικό κρούσμα στο ξενοδοχείο, ωστόσο αναφέρουν πως ο υπάλληλος δεν ερχόταν σε επαφή με κόσμο με αποτέλεσμα να βγει επίσημη ανακοίνωση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.