ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alpha Bank Cyprus: Ανακοίνωσε την ενίσχυση του κρατικού Σχεδίου Επιδότησης Επιτοκίων

Alpha Bank Cyprus: Ανακοίνωσε την ενίσχυση του κρατικού Σχεδίου Επιδότησης Επιτοκίων

Την ενίσχυση του κρατικού Σχεδίου Επιδότησης Επιτοκίων για την απόκτηση πρώτης κατοικίας, που παρέχει επιδότηση μέχρι 1,5% για 4 χρόνια, με το νέο σχέδιο Alpha Επιδότηση Plus+, ανακοίνωσε η Alpha Bank Cyprus.

Το Alpha Επιδότηση Plus+, σύμφωνα με ανακοίνωση της Alpha Bank Cyprus, προσφέρει τη δυνατότητα στους Πελάτες της να επωφεληθούν από τα ίδια χαμηλά επιτόκια, αλλά και με επιστροφή του υπόλοιπου τόκου για τον πρώτο χρόνο, σε μετρητά στον λογαριασμό τους.

Αναφέρει ότι το Alpha Επιδότηση Plus+ ισχύει για αιτήσεις νέων στεγαστικών δανείων για αγορά ή ανέγερση πρώτης κατοικίας που θα υποβληθούν μέχρι τις 30.11.2020 και θα εγκριθούν στο πλαίσιο του Σχεδίου Επιδότησης Επιτοκίων για Νέα Στεγαστικά Δάνεια το οποίο εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, προσθέτοντας ότι εξαιρούνται στεγαστικά δάνεια τα οποία τυγχάνουν άλλης επιχορήγησης.
 
Σύμφωνα με την Alpha Bank Cyprus, με το Alpha Επιδότηση Plus+, η επιδότηση της Τράπεζας έχει τη μορφή επιστροφής ποσού, που ισοδυναμεί με τον τόκο που προκύπτει στη βάση του υπολειπόμενου επιτοκίου.
 
Προσθέτει ότι η κατάθεση του ποσού θα πραγματοποιείται στον τρεχούμενο λογαριασμό που τηρεί ο δανειολήπτης στην Alpha Bank Cyprus Ltd, από τον οποίο εκτελείται η εντολή άμεσης χρέωσης για την πληρωμή της δόσης του στεγαστικού του δανείου.
 
Η Alpha Bank Cyprus Ltd αναφέρει ότι με την πάροδο των τεσσάρων ετών που εμπίπτει στο κρατικό σχέδιο επιδότησης, και για την υπόλοιπη διάρκεια του δανείου, θα μπει σε εφαρμογή χρέωση με κυμαινόμενο επιτόκιο, βασικό επιτόκιο στεγαστικού δανείου, στη βάση περιθωρίου που συμφωνείται εξαρχής μεταξύ Τράπεζας και Πελάτη.

Από ΚΥΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top