ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης- Έκκληση για πληροφορίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης- Έκκληση για πληροφορίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονης η οποία και αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης 16/9.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τον χώρο διαμονής της, στη Λεμεσό, από χθες 16/09/2020, το απόγευμα, η AMIRA AHMED, 17 ετών από την Σομαλία.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 22-805515 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE