ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικός στον ιό καθηγητής που διδάσκει σε δυο σχολεία – Σε αυτοπεριορισμό μαθητές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικός στον ιό καθηγητής που διδάσκει σε δυο σχολεία – Σε αυτοπεριορισμό μαθητές

Κρούσμα κορωνοϊού στην κυπριακή εκπαίδευση. Πρόκειται για καθηγητή μουσικής που διδάσκει σε δύο σχόλεια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της Συνομοσπονδίας Μέσης Εκπαίδευσης κ. Χαραλαμπου Διονυσιου στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου πρόκειται για καθηγητή ο οποίος διδάσκει μουσική σε δύο σχολεία. Ο λόγος για το Γυμνάσιο Ακρόπολης στην Λευκωσία και στο Γυμνάσιο του Φρενάρου της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε ο κ. Διονυσιου  τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό 16 μαθητές (του Γυμνασίου Φρενάρους) καθώς και ολόκληρα το τμήμα στο Γυμνάσιο Ακρόπολης, οι οποίοι θα κάνουν μαθήματα εξ ’αποστάσεως.

Αναμένεται να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες αφού οι μαθητές θα υποβληθούν σε σχετικά τεστ κορωνοϊού με τον κύριο Διονυσίου να εκφράζει προβληματισμούς, αφού τα παιδιά αυτά στα διαλείμματα ήρθαν σε επαφή με άλλους μαθητές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE