ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στην Κερύνεια- Νεκρό βρέφος 5 μηνών

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στην Κερύνεια- Νεκρό βρέφος 5 μηνών

Βυθίστηκε στο πένθος οικογένεια στο κατεχόμενο χωριό Άγιος Αμβρόσιος Κερύνειας θρηνώντας το χαμό 5 μηνών βρέφους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο το βρέφος μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Κερύνειας αφού φαίνεται πως αντιλήφθηκαν ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο όπως μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο λεγόμενο κρατικό νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου δυστυχώς λίγο αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια του χαμού του 5 μηνών κοριτσιού (Kevser Öztürk) αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νεκροτομή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE