ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στην Κερύνεια- Νεκρό βρέφος 5 μηνών

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στην Κερύνεια- Νεκρό βρέφος 5 μηνών

Βυθίστηκε στο πένθος οικογένεια στο κατεχόμενο χωριό Άγιος Αμβρόσιος Κερύνειας θρηνώντας το χαμό 5 μηνών βρέφους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο το βρέφος μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Κερύνειας αφού φαίνεται πως αντιλήφθηκαν ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο όπως μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο λεγόμενο κρατικό νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου δυστυχώς λίγο αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια του χαμού του 5 μηνών κοριτσιού (Kevser Öztürk) αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νεκροτομή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE