ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμμεσο «καρφί» Πετεβίνου προς… Ομόνοια

Έμμεσο «καρφί» Πετεβίνου προς… Ομόνοια

Με έμμεσο τρόπο ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος σχολίασε την ώρα διαξαγωγής του αγώνα με την Ζρίνσκι και έριξε έμμεσο καρφί προς Ομόνοια αλλά και άλλες ομάδες.

Τι είπε ακριβώς:

«Είναι η πιο σωστή ώρα για να μπορέσεις να αγωνιστείς, λόγω των καιρικών συνθηκών. Έχει μπει στις 21:00, διότι παίζουμε Κυριακή με ΕΝΠ και προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ξεκούραση. Δεν ξέρω αν άλλες ομάδες βάζουν νωρίς τα παιχνίδια τους, αλλά εμείς ως ΑΠΟΕΛ δεν το κάνουμε».

Όλες οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με την Καϊσάρ:«Ήρθαμε και στις αποσκευές μας ήταν η πρόκριση. Ιδανικό ήταν πως την συνδυάσαμε και με καλή εμφάνιση. Στο ποδόσφαιρο, από τη στιγμή που είσαι καλός, πρέπει να υπάρχει και συνέχεια. Το δεύτερο δείγμα καλής εμφάνισης ήταν ένα βήμα πιο μπροστά. Ήμασταν παραγωγικοί μπροστά, αμυντικά δεν απειληθήκαμε και τόσο. Στο πρώτο ημίχρονο, η μοναδική παραφωνία ήταν το γκολ της Καϊσάρ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ότι έκανε η Καϊσάρ το έκανε από κούραση δική μας. Γενικότερα, χθες είχαμε την καλύτερη μας εμφάνιση, ανεξάρτητα από διοργανώσεις. Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι πλέον είμαστε στην πορεία να δούμε τον ΑΠΟΕΛ που θέλουμε».

Για την προκλήρωση των πλέι οφ και τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή, δεν ασχολούμαστε. Έχουμε περάσει απλά στον τρίτο προκριματικό. Από την άλλη, πρέπει να προσηλωθούμε στον αγώνα με την ΕΝΠ, αφού δεν χωράνε άλλες απώλειες. Κλωναρίδης και Μπεν Σαχάρ θα περάσουν από εξετάσεις για τα προβλήματά τους. Εφραίμ και Γένσεν θα αξιολογηθούν από τον προπονητή».

Για τον προγραμματισμό:«Δεν είναι θέμα που είναι προτεραιότητα. Ψάχνουν και οι ίδιοι για κάποια ομάδα και έχουν ήδη ενημερωθεί. Από μας, έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν. Έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός. Το πλέον πιθανό είναι να δοθεί κάποιος ποδοσφαιριστής μας να δοθεί δανεικός».

Για Νικόλα Ιωάννου: «Όσοι έμειναν εκτός από το χθεσινό παιχνίδι, ήταν από απόφαση του προπονητή. Είναι υποχρέωση του ιδίου να κερδίσει ξανά τη θέση του. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ που έχει σίγουρη τη θέση. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο Γουίλερ τα πάει πολύ καλά».

The post Έμμεσο «καρφί» Πετεβίνου προς… Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top