ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Και πάλι αυξημένος ο αριθμός περιστατικών κορωνοϊού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Και πάλι αυξημένος ο αριθμός περιστατικών κορωνοϊού

Στα 21 φθάνουν τα σημερινά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα από 2088 διαγνωστικούς ελέγχους, ενώ 3 έγιναν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην εντατική.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή δήλωση ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί ανέφερε ότι από τα 21 κρούσματα, τα 3 είναι εγχώρια, 17 άτομα είναι από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα και βρίσκονταν ήδη σε καραντίνα, ενώ ένα άτομο ήρθε αεροπορικώς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, 29 άτομα πήραν εξιτήριο σήμερα, ενώ 276 ασθενείς είναι υπό θεραπεία ακόμα, 77 στο κέντρο πανδημίας και 196 σε ξενοδοχεία για καραντίνα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 672 και ο συνολικός αριθμός των τεστ 153.218.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τρίτος ασθενής που μπήκε στην εντατική λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων είναι άνδρας 49 ετών, χρόνιος ασθενής ο οποίος εντοπίστηκε θετικός όταν έκανε το τεστ πριν υποβληθεί σε θεραπεία πλάσματος.

Στο μεταξύ, δύο θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα στο «τμήμα τελωνείων» στη βιομηχανική περιοχή της Λευκωσίας και αυτό έκλεισε μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, ενώ όλοι οι υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή μαζί με τα δυο άτομα τέθηκαν σε απομόνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE