Ρώσος εισέβαλε με αυτοκίνητο στην κατοικία του Αμερικανού Πρέσβη στη Μόσχα

Ρώσος εισέβαλε με αυτοκίνητο στην κατοικία του Αμερικανού Πρέσβη στη Μόσχα

Ένας Ρώσος που επέβαινε σε αυτοκίνητο εισέβαλε σήμερα, Παρασκευή, στην κατοικία του Αμερικανού Πρέσβη στη Μόσχα, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής Πρεσβείας στη Ρωσία, Ρεμπέκα Ρος, προσθέτοντας ότι ο άνδρας συνελήφθη από το προσωπικό της Πρεσβείας που τον παρέδωσε στις αρχές.

"Περίπου στις 16.20 (τοπική) ώρα ένας Ρώσος πολίτης που επέβαινε σε αυτοκίνητο παραβίασε την περίμετρο του Spaso House, της κατοικίας του Πρέσβη των ΗΠΑ στη Μόσχα. Τον συνέλαβαν υπάλληλοι της Πρεσβείας και τον παρέδωσαν στις επίσημες αρχές.

Ο Πρέσβης, Τζον Σάλιβαν, δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στην κατοικία του και κανείς δεν τραυματίσθηκε", αναφέρεται σε ανάρτηση της Ρεμπέκα Ρος στο twitter.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE