ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ: Οι έρευνες ανέτρεψαν τις αρχικές εκτιμήσεις - Τι διαπίστωσαν οι Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ: Οι έρευνες ανέτρεψαν τις αρχικές εκτιμήσεις - Τι διαπίστωσαν οι Αρχές

Σε κακόβουλη ενέργεια και όχι σε μηχανική βλάβη οφείλεται τελικά και η φωτιά που ξέσπασε στη 1.10 τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο 50χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο, έξω από σπίτι του 50χρονου ιδιοκτήτη του, στην περιοχή Αγίου Νικολάου.

Από τις περαιτέρω έρευνες που διενεργήθηκαν από μέλη της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας με το πρώτο φως της μέρας, στη μηχανή του αυτοκινήτου του 50χρονου, εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη, η οποία τοποθετήθηκε εσκεμμένα στο όχημα. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. 

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη νωρίτερα αυτοκίνητο σε άλλη περιοχή της Λεμεσού, που ανήκει σε 29χρονο, το οποίο έγινε στόχος εμπρηστών στις 12.40 τα μεσάνυχτα ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από γκαράζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE