Ειρήνη Καραγιώργη: Όμορφες φωτογραφίες με τον σύντροφο και τα παιδιά της

Ειρήνη Καραγιώργη: Όμορφες φωτογραφίες με τον σύντροφο και τα παιδιά της

Είναι ένα όμορφο και ήσυχο ζευγάρι. Δυο ηθοποιοί που ένωσαν τις ζωές τους και απέκτησαν μαζί μια κορούλα δυο χρονών την Θάλεια.

Η Ειρήνη Καραγιώργη (γνωστή πρωταγωνίστρια στην σειρά "8 λέξεις") έχει ήδη ένα παιδί απο προηγούμενη σχέση την Νεφέλη 8 ετών.

 

 
Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.