ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Σαρώνει πολίτες και υποστατικά η Αστυνομία - Έλεγχοι και καταγγελίες παγκύπρια

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Σαρώνει πολίτες και υποστατικά η Αστυνομία - Έλεγχοι και καταγγελίες παγκύπρια

Σε 21 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για τα προστατευτικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, η δύναμη διενήργησε συνολικά 567 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, κατά τους οποίους καταγγέλθηκαν 4 υποστατικά και 21 άτομα.
 
Ειδικότερα, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 75 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λεμεσό 115 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 υποστατικό και 7 πολίτες, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 138 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών.
 
Στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά έπειτα από 91 ελέγχους, στην ελεύθερη Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 120 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης, ενώ στην περιοχή της Μόρφου διενεργήθηκαν 28 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE