Εικόνα γροθιά στο στομάχι: Είδε τον γιο του να παίζει ποδόσφαιρο λίγο πριν πεθάνει -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εικόνα γροθιά στο στομάχι: Είδε τον γιο του να παίζει ποδόσφαιρο λίγο πριν πεθάνει -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Σκοτ Σάλιβαν από το Σόμερσετ του Κεντάκι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου αφού εισήχθη στο νοσοκομείο στις αρχές Αυγούστου.

Συγκεκριμένα διαγνώστηκε με λεπτομηνιγγική καρκινωμάτωση, μια επιπλοκή καρκίνου στην οποία η ασθένεια εξαπλώνεται στις μεμβράνες γύρω από τον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, ακόμη και με θεραπεία, ο προσδοκώμενος χρόνος ζωής είναι περίπου δυο με τέσσερις μήνες.
 
Οι γιατροί έδωσαν στον 50χρονο μόλις λίγες εβδομάδες, απορρίπτοντας την νοσηλεία σε νοσοκομείο. Κι ενώ έδινε μάχη με την ασθένεια από το σπίτι του, το μόνο που ήθελε ήταν να ζήσει αρκετά ώστε να δει το πρώτο παιχνίδι του γιου του στο σχολείο.
 
Οπότε ρώτησε την νοσοκόμα του, αν αυτό ήταν εφικτό, εκείνη έκανε τα πάντα για να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία.
 
 
ΠΗΓΗ In.gr
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE