ΠΑΦΟΣ: Όχημα που οδηγούσε 81χρονη κατέληξε σε γκρεμό - Η κατάσταση της υγείας της

ΠΑΦΟΣ: Όχημα που οδηγούσε 81χρονη κατέληξε σε γκρεμό - Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:40 το απόγευμα της Κυριακής (20/09), στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα έγινε στον δρόμο από Στρουμπί προς Τσάδα, στην επαρχία της Πάφου. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα κατέληξε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός του οχήματος ήταν μια 81χρονη γυναίκα, η οποία βγήκε πεζή με την βοήθεια περαστικών, ενώ μεταφέρεται για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Εκ πρώτης όψεως, η 81χρονη φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο λόγω της ηλικίας της, κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί περαιτέρω στο Νοσοκομείο.

Νεότερη ενημέρωση: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE