ΜΑΔΡΙΤΗ: Στους δρόμους για καλύτερες παροχές υγείας οι κάτοικοι

ΜΑΔΡΙΤΗ: Στους δρόμους για καλύτερες παροχές υγείας οι κάτοικοι

Διαδηλωτές σε μερικές από τις πιο φτωχές περιοχές της Μαδρίτης, που βρίσκονται αντιμέτωπες με την εφαρμογή μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της COVID-19, ενώ καταγράφεται αύξηση των περιστατικών, βγήκαν την Κυριακή (20/09) στους δρόμους ζητώντας καλύτερες παροχές υγείας, ενώ παραπονέθηκαν για διακρίσεις από τις αρχές.

Η τοπική διοίκηση στη Μαδρίτη ανακοίνωσε την Παρασκευή, ότι η κίνηση μεταξύ και εντός έξι προαστίων στα οποία κατοικούν 850.000 άνθρωποι θα περιοριστεί από αύριο, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να μετακινηθούν προς τις δουλειές τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE