ΜΑΔΡΙΤΗ: Στους δρόμους για καλύτερες παροχές υγείας οι κάτοικοι

ΜΑΔΡΙΤΗ: Στους δρόμους για καλύτερες παροχές υγείας οι κάτοικοι

Διαδηλωτές σε μερικές από τις πιο φτωχές περιοχές της Μαδρίτης, που βρίσκονται αντιμέτωπες με την εφαρμογή μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της COVID-19, ενώ καταγράφεται αύξηση των περιστατικών, βγήκαν την Κυριακή (20/09) στους δρόμους ζητώντας καλύτερες παροχές υγείας, ενώ παραπονέθηκαν για διακρίσεις από τις αρχές.

Η τοπική διοίκηση στη Μαδρίτη ανακοίνωσε την Παρασκευή, ότι η κίνηση μεταξύ και εντός έξι προαστίων στα οποία κατοικούν 850.000 άνθρωποι θα περιοριστεί από αύριο, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να μετακινηθούν προς τις δουλειές τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.