LIKE ONLINE

Εικόνες αποκάλυψης μετά τον 'Ιανό': Συγκλονίζουν οι κάτοικοι των περιοχών που επηρεάστηκαν - 'Ελάτε να μας ξεθάψετε...' - VIDEOS

Εικόνες αποκάλυψης μετά τον 'Ιανό': Συγκλονίζουν οι κάτοικοι των περιοχών που επηρεάστηκαν - 'Ελάτε να μας ξεθάψετε...' - VIDEOS

Τρεις είναι οι νεκροί στην Ελλάδα μέχρι στιγμής, μετά το πέρασμα της κακοκαιρία ‘Ιανός’. Εικόνες βιβλικής καταστροφής μετά την υποχώρηση των υδάτων.

Εικόνες αποκάλυψης επικρατούν στη Θεσσαλία και τα νησιά του Ιονίου ενώ όλες οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ έχουν συγκεντρωθεί στο Μουζάκι, εκεί που εξακολουθεί να αγνοείται μια 43χρονη φαρμακοποιός. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο βοσκών από το Μακρυχώρι Καρδίτσας.

Στα Καλογριανά Καρδίτσας έσπασε το φράγμα ποταμού και πλημμύρισε το χωριό, καθώς φούσκωσε το ποτάμι Πάμισος. Το νερό έφτανε ανά σημεία μέχρι και τους 70 πόντους και κρίθηκε αναγκαία η προληπτική εκκένωση με την Πυροσβεστική να μεταφέρει 7 ηλικιωμένους σε δημαρχείο κοντινής περιοχής για να μην κινδυνέψουν από τα ορμητικά νερά. Ολο το χωριό τέθηκε σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο εκκένωσης και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είχε σημάνει συναγερμός.

Στην Καστανιά Καρδίτσας εντοπίστηκε ο τρίτος νεκρός από το πέρασμα του Ιανού, καθώς το σπίτι του καταπλακώθηκε ύστερα από κατολίσθηση πλαγιάς ενός βουνού. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια του σπιτιού του από τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας.

Στην Άσσο Κεφαλονιάς ολόκληρος ο οικισμός θάφτηκε μετά το πέρασμα του Ιανού, ενώ χωρίς νερό και ρεύμα παραμένει για τρίτη μέρα ολόκληρο το νησί. Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές των κατοίκων με μία εξ αυτών να συγκλονίζει μιλώντας στο Open TV. «Περιμένουμε να έρθουν να μας ξεθάψουν» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στη θεομηνία τόνισε ότι «από τις 2:00 τα ξημερώματα που άρχισε να βρέχει, σταμάτησε στις 7:00 το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ακούγαμε το βουητό από τους βράχους που διέτρεχαν το χωριό και ήταν συγκλονιστικό...».

Από: Ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top