ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας - Κατηγορήθηκαν επτά πρόσωπα

ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας - Κατηγορήθηκαν επτά πρόσωπα

Υπόθεση κυβείας διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας στο πλαίσιο της οποίας κατηγορήθηκαν επτά πρόσωπα και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία  μέλη του ΟΠΕ Πάφου σε συντονισμένη επιχείρηση σε υποστατικό στην Κισσόνεργα εντόπισαν επτά πρόσωπα να ασχολούνται με την κυβεία. 

Κατόπιν τούτου τα επτά πρόσωπα μαζί με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού επιπλέον καταγγέλθηκε εξωδίκως για παράβαση που σχετίζεται με τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο .

Από την σκηνή, παρελήφθησαν τεκμήρια 112 τραπουλόχαρτα .

Ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE