ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας - Κατηγορήθηκαν επτά πρόσωπα

ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση κυβείας - Κατηγορήθηκαν επτά πρόσωπα

Υπόθεση κυβείας διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας στο πλαίσιο της οποίας κατηγορήθηκαν επτά πρόσωπα και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία  μέλη του ΟΠΕ Πάφου σε συντονισμένη επιχείρηση σε υποστατικό στην Κισσόνεργα εντόπισαν επτά πρόσωπα να ασχολούνται με την κυβεία. 

Κατόπιν τούτου τα επτά πρόσωπα μαζί με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού επιπλέον καταγγέλθηκε εξωδίκως για παράβαση που σχετίζεται με τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο .

Από την σκηνή, παρελήφθησαν τεκμήρια 112 τραπουλόχαρτα .

Ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE