ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα και Κύπρος έχουν ενιαίο αρραγές διπλωματικό μέτωπο, τόνισε η Σακελλαροπούλου στη συνάντηση με ΠτΔ

Ελλάδα και Κύπρος έχουν ενιαίο αρραγές διπλωματικό μέτωπο, τόνισε η Σακελλαροπούλου στη συνάντηση με ΠτΔ

Ελλάδα και Κύπρος έχουν ένα ενιαίο αρραγές διπλωματικό μέτωπο με γνώμονα πάντα το κοινό και εθνικό συμφέρον, τόνισε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην ολιγόλεπτη συνομιλία της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ενώπιον των ΜΜΕ, προτού αρχίσουν οι διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε θερμά την Ελληνίδα ομόλογό του και εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του κυπριακού ελληνισμού για τη διαχρονική στάση και την άοκνη, με θυσίες του ελληνικού λαού, υποστήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τον κυπριακό ελληνισμό και στην υπόθεση του διεθνούς δικαίου.

Επεσήμανε ότι η επίσκεψη της κ. Σακελλαροπούλου συμπίπτει με μία περίοδο κρίσης, που προκαλείται λόγω των τουρκικών έκνομων ενεργειών τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο με μία σειρά πράξεων που, όπως είπε, αν δεν υπήρχε η ψύχραιμη από πλευράς Ελλάδας αντιμετώπιση, ενδεχομένως να οδηγούσαν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις για λαούς που αγαπούν την ειρήνη.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top