ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός για όσους επισκέφθηκαν την Μητρόπολη Κιτίου – Καλούνται να κάνουν τεστ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός για όσους επισκέφθηκαν την Μητρόπολη Κιτίου – Καλούνται να κάνουν τεστ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Υπουργείο Υγείας μετά τα θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στη Μητρόπολη Κιτίου, καλώντας όλους όσους επισκεφθεί την Μητρόπολη την περίοδο 14-18 Σεπτεμβρίου να κάνουν τεστ.

Mετά τον εντοπισμό κρουσμάτων ανάμεσα στους εργαζόμενους της Μητρόπολης Κιτίου, και για σκοπούς ελέγχου της διασποράς που πιθανόν να υπήρξε ανάμεσα στον πληθυσμό της Επαρχίας Λάρνακας, το Υπουργείο Υγείας καλεί όσα άτομα έχουν επισκεφθεί τη Μητρόπολη και είχαν επαφή με το προσωπικό την περίοδο 14-18 Σεπτεμβρίου, όπως επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 1412, για αξιολόγηση της επαφής και προγραμματισμό ραντεβού για δειγματοληψία».

Παράλληλα, το Υπουργείο προτρέπει τα άτομα που επισκέφθηκαν τη Μητρόπολη Κιτίου και έχουν έκτοτε αναπτύξει συμπτώματα, να επικοινωνούν με τον Προσωπικό τους Ιατρό για ιατρική αξιολόγηση. Σε περίπτωση που δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα, καλούνται να επικοινωνήσουν με το 1412 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου.

Το τηλεφωνικό κέντρο 1412 λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

Η ενόχληση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημήτρη Δημητρίου, για την απουσία ουσιαστικής πολιτικής συζήτησης, η άρνηση του Λουκά Φουρλά να διεκδικήσει το χρίσμα και οι εξηγήσεις της Αννίτας Δημητρίου, για την απόσυρσή της, συνθέτουν ένα σκηνικό εσωστρέφειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE