ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα νέα 8 κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα νέα 8 κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς εργαστηρίου για εντοπισμό νέων κρουσμάτων στο σωματείο Νέα Σαλαμίνα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρονται σε 8 επιπλέον κρούσματα. 

Σε αποψινή ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι «τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο Σωματείο είναι 10 και ανακοινώθηκαν το Σάββατο το βράδυ».
 
«Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από το Υπουργείο», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE