ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα νέα 8 κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα νέα 8 κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς εργαστηρίου για εντοπισμό νέων κρουσμάτων στο σωματείο Νέα Σαλαμίνα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρονται σε 8 επιπλέον κρούσματα. 

Σε αποψινή ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι «τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο Σωματείο είναι 10 και ανακοινώθηκαν το Σάββατο το βράδυ».
 
«Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από το Υπουργείο», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE