ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε βαθμό στη Τούμπα ο ΠΑΣ!

Πήρε βαθμό στη Τούμπα ο ΠΑΣ!

Βαθμό και στην Τούμπα απέσπασε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ στο τελικό 1-1, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και καλό ρυθμό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε δοκάρι στο 4’ με τον Νομπόα, αλλά ο Τσάβες άνοιξε το σκορ στο 12’, για να ισοφαρίσει άμεσα ο Περέιρα στο 14’. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Με αρκετές αλλαγές παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης, επιλέγοντας τον Κουλούρη για την κορυφή της επίθεσης αντί του Αθανασιάδη. Με το ξεκίνημα του αγώνα ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά και στο 4’ από λάθος γύρισμα του Μιχαήλ, ο Νομπόα έπιασε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πρεσάρουν, αλλά στο 12’ ο ΠΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση και ο Τσάβες με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Ο ΠΑΟΚ δεν «πάγωσε» από το γρήγορο γκολ και στο 14’ απάντησε με τον Περέιρα για το 1-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, με τους Γιαννιώτες να χτυπούν στην αντεπίθεση για να απειλήσουν, αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να γίνει απειλητικός, έχοντας καλές στιγμές με τους Κοροβέση, Τσάβες και Ίλιτς. Μετά το 70’ όμως ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και με την είσοδο του Αθανασιάδη έγινε πιο επικίνδυνος. Ο Νομπόα έβγαλε μπαλιές… ξυράφι για τον φορ του «Δικεφάλου», αλλά ο Βελλίδης και άμυνα του ΠΑΣ είχαν σωστές αντιδράσεις.

Ο Τσάβες στο 89’ με σουτ αιφνιδίασε τον Ιτάνζ, αλλά ο Καμερουνέζος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 90+2’ ο Χαρίσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Κορυφαίος του αγώνα Ο Νομπόα ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και δημιούργησε πολλές φάσεις για τους συμπαίκτες του, ενώ είχε και δοκάρι στο 4’.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Γκολάσα (78’ Πόζογλου), Περέιρα (75’ Τζιόλης), Κουλούρης (62’ Αθανασιάδης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Κοροβέσης (82’ Ντάσιος), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (82’ Γιάκος)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top