Στο Τσίρειο ο Ζόττι...

Στο Τσίρειο ο Ζόττι...

Όπως σας αποκάλυψε το πρωί η ιστοσελίδα μας με σχετικό της ρεπορτάζ στην Κύπρο για λογαριασμό του Άρη είναι ο Ιταλός τερματοφύλακας, Κάρλο Ζόττι.

 


Ο κήπερ, ο οποίος θα περάσει από το μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας της ελαφράς ταξιαρχίας, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (όπως βλέπετε μέσα από τη σχετική φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε) στα επίσημα θεωρεία της δυτικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου, παρακολουθώντας την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Δόξα Κατωκοπιάς για την 6η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.