ΚΥΠΡΟΣ

Τα δεδομένα στην Ομόνοια...

Τα δεδομένα στην Ομόνοια...

Οι «πράσινοι» μπορεί να έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο συνεχίζουν την προσπάθεια τους μέχρι τέλους.

Το συγκρότημα του Κώστα Καϊάφα δεν βρήκε διαδρόμους απέναντι στην καλά οργανωμένη ΑΕΚ, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά αντέδρασε και έφθασε στην ισοφάριση. «Εκεί που έρχεται η μεγάλη στιγμή, η ομάδα δεν παίρνει αυτό που θέλει», σχολίασε ορθά ο κόουτς, που ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος στον πάγκο. Έδινε διαρκώς οδηγίες στους παίκτες του, έζησε έντονα το παιχνίδι και πλέον ετοιμάζει την ομάδα για το ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Παναγή έχει κερδίσει την θέση βασικού, αφού για άλλο ένα ματς βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων». Δραστήριος αλλά... «άσφαιρος» ο Μίκαελ Ποτέ, ενώ έλειψε ο Γκαρσία από την ομάδα.

Ο Καϊάφας παρέταξε την ομάδα του με Παναγή κάτω από τα δοκάρια, Δημητρίου και Λεάντρο στα μπακ, Ρούνιε και Λομπιανίτζε (σκόρερ) στο κέντρο της άμυνας. Φυλακτού, Οικονομίδης και Ασίς στη μεσαία γραμμή, Κιρμ και Σκέμπρι στα άκρα με τον Ποτέ στην κορυφή. Ράμος, Φοφανά και Ρουσιάς πέρασαν ως αλλαγή, ενώ ο Ποτέ δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

Το πρόγραμμα της Ομόνοιας:

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Ομόνοια – Ανόρθωση

Ομόνοια – Ερμής

Απόλλωνας – Ομόνοια

Επιμέλεια: Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top