Eννέα οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Eννέα οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ανήλθε στους εννέα ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. 

Από τους εννέα ασθενείς, ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ η κατάσταση της υγείας όλων κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σταθερή.  
 
Χθες δόθηκε ένα εξιτήριο σε ένα πρόσωπο του οποίου τα επαναληπτικά αποτελέσματα των εξετάσεων του ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Εξάλλου στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 24 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE