ΚΥΠΡΟΣ – ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Κάμπινγκ εναντίον GNTM και κόσμος – Τι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό – ΠΙΝΑΚΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Κάμπινγκ εναντίον GNTM και κόσμος – Τι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό – ΠΙΝΑΚΕΣ

Μεγάλη η μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Δευτέρας 21/09, καθώς είχαμε την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha Κάμπινγκ απέναντι από νέο επεισόδιο του GNTM και της σειράς του ΑΝΤ1 «Εσύ στον κόσμο σου».

Την παράσταση έκλεψε η σειρά του Φώτη Γεωργίδη Πρώτη στην ώρα μετάδοσής της ήταν η σειρά του ALPHA Κύπρου ΚΑΜΠΙΝΓΚ σε σενάριο Φώτη Γεωργίδη!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB, η νέα κωμική σειρά δράσης του ALPHA που έκανε Πρεμιέρα χθες Δευτέρα, έγραψε μέχρι και 23,8% θέτοντας παράλληλα γερές βάσεις για μια επιτυχημένη σεζόν!

Συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο της σειράς ΚΑΜΠΙΝΓΚ, σε Μέσο Όρο κινήθηκε κοντά στο 20% σε όλη την διάρκεια μετάδοσης του, αφήνοντας πίσω τα ήδη κτισμένα Προγράμματα του ανταγωνισμού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE