ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ: ‘Άγνωστος νεαρός στο κέντρο μου ζήτησε χρήματα για ν'αγοράσει φαγητό...’ - Έκανε λόγο για θύματα... εμπόριου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ: ‘Άγνωστος νεαρός στο κέντρο μου ζήτησε χρήματα για ν'αγοράσει φαγητό...’ - Έκανε λόγο για θύματα... εμπόριου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚ (Οργανισμού Παραπληγικών Κύπρου) Δημήτρης Λαμπριανίδης μοιράστηκε, μέσω ανάρτησης του στο facebook, ένα περιστατικό το οποίο προκαλεί σωρεία συναισθημάτων στο άκουσμα του.

Του Ανδρέα Κόκκινου
 
Όπως αναφέρει ο κύριος Λαμπριανίδης το βράδυ της Τρίτης (22/9) ένας άγνωστος νεαρός -πιθανότατα ασιατικής καταγωγής- τον πλησίασε σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Λευκωσίας και του ζήτησε χρήματα για να αγοράσει φαγητό.
 
‘Φαινόταν πεινασμένος και ταλαιπωρημένος‘ αναφέρει χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα του, φοιτητής που βρίσκεται στη χώρα μας για σπουδές και περνά δύσκολες στιγμές. Όπως φέρεται να είπε στον κύριο Λαμπριανίδη ο νεαρός, δε βρίσκει δουλειά, δεν έχει καθόλου χρήματα και ούτε η οικογένειά του μπορεί να τον στηρίξει οικονομικά.
 
Στη συνέχεια δε δίστασε να δηλώσει ανοιχτά την αγανάκτηση του τονίζοντας τη μεγάλη εικόνα λέγοντας: ‘Φαντάζομαι είναι τέτοιους φοιτητές που κάποια κολέγια «εμπορεύονται» με την ανοχή του κράτους και το επιχείρημα ότι βοηθούν την (παρα)οικονομία της χώρας μας‘. Συνέχισε προσθέτοντας πως ‘Με κάτι τέτοιους τρόπους κάποιοι θησαυρίζουν εις βάρος ανθρώπινων ζώων και ονείρων’.
 
Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του κυρίου Δημήτρη Λαμπριανίδη: “Απόψε ένας νεαρός με πλησίασε σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Λευκωσίας και μου ζήτησε χρήματα για να πάρει φαγητό, φαινόταν πεινασμένος και ταλαιπωρημένος η αλήθεια, φοιτητής στη χώρα μας με καταγωγή την Ασία. Όπως μου είπε δεν βρίσκει δουλειά και δεν έχει λεφτά ούτε η οικογένεια του μπορεί να του στείλει. Φαντάζομαι είναι τέτοιους φοιτητές που κάποια κολλέγια 'εμπορεύονται' με την ανοχή του κράτους και το επιχείρημα ότι βοηθούν την [παρά]οικονομία της χώρας μας. Είναι και με τέτοιους τρόπους που κάποιοι θησαυρίζουν εις βάρος ανθρώπινων ζωών και ονείρων. Σε ποιους μαύρους πίνακες θα συμπεριληφθεί η χώρα μας [και] για αυτές τις τακτικές; Ποιοί πραγματικά αγαπούν και σέβονται την Κ.Δ.; Ποιοί έχουν έγνοια να την προστατεύουν;”

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top