Toυλάχιστον 39 νεκροί σε κατάρρευση κτιρίου στη Μουμπάϊ

Toυλάχιστον 39 νεκροί σε κατάρρευση κτιρίου στη Μουμπάϊ

Τριάντα εννέα άτομα σκοτώθηκαν σε κατάρρευση κτιρίου στη Μουμπάϊ και οι αρχές ανακοίνωσαν ότι εξανεμίζονται οι ελπίδες για να βρεθεί κάποιος ζωντανός.

Μέχρι στιγμής ανασύρθηκαν από τα ερείπια 20 επιζώντες και σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνών αγνοούνται άλλα πέντε άτομα.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης θα συνεχιστούν με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκυλιών.

Ανάμεσα στους νεκρούς περιλαμβάνονται και οκτώ παιδιά.

Tα αίτια της κατάρρευσης δεν έγιναν γνωστά αλλά είναι συχνά τέτοια περιστατικά ιδιαίτερα στις περιόδους των μουσώνων όπου σημειώνονται ραγδαίες βροχοπτώσεις.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα ανάγκασαν τις αρχές της Μουμπάϊ να ακυρώσουν δρομολόγια τρένων καθώς πλημμύρισαν πολλοί σταθμοί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE