Toυλάχιστον 39 νεκροί σε κατάρρευση κτιρίου στη Μουμπάϊ

Toυλάχιστον 39 νεκροί σε κατάρρευση κτιρίου στη Μουμπάϊ

Τριάντα εννέα άτομα σκοτώθηκαν σε κατάρρευση κτιρίου στη Μουμπάϊ και οι αρχές ανακοίνωσαν ότι εξανεμίζονται οι ελπίδες για να βρεθεί κάποιος ζωντανός.

Μέχρι στιγμής ανασύρθηκαν από τα ερείπια 20 επιζώντες και σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνών αγνοούνται άλλα πέντε άτομα.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης θα συνεχιστούν με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκυλιών.

Ανάμεσα στους νεκρούς περιλαμβάνονται και οκτώ παιδιά.

Tα αίτια της κατάρρευσης δεν έγιναν γνωστά αλλά είναι συχνά τέτοια περιστατικά ιδιαίτερα στις περιόδους των μουσώνων όπου σημειώνονται ραγδαίες βροχοπτώσεις.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα ανάγκασαν τις αρχές της Μουμπάϊ να ακυρώσουν δρομολόγια τρένων καθώς πλημμύρισαν πολλοί σταθμοί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE