Προσωρινά ο Γιωργάλλας στη θέση του αποχωρήσαντα Παλλήκαρου

Προσωρινά ο Γιωργάλλας στη θέση του αποχωρήσαντα Παλλήκαρου

Με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη ανακοινώνει την προσωρινή αντικατάσταση του Πόλυ Παλλήκαρου από τον νυν βουλευτή Μιχάλη Γιωργάλλα.

Η ανακοίνωση: 

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο σημειώνει την παραίτηση του Αναπληρωτή Προέδρου του Κινήματος.

Λαμβάνοντας υπόψη τις καταστατικές διατάξεις και τις τρέχουσες συνθήκες λόγω κορωνοϊού, το Εκτελεστικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε να αναθέσει στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κινήματος, συναγωνιστή Μιχάλη Γιωργάλλα, να ασκεί τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Προέδρου του Κινήματος μέχρι τη σύγκληση του Παγκυπρίου Συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE