Λίγο στο ντούκου δεν πέρασε το ΑΕΛ - Δόξα 0-4;

Λίγο στο ντούκου δεν πέρασε το ΑΕΛ - Δόξα 0-4;

Το «πρέπει να βελτιωθούμε» άμεσα του Χριστάκη Χριστοφόρου ήταν η φράση που έκλεισε τη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της παράστασης που μάρτυρες έγιναν ευτυχώς λίγοι το απόγευμα της Κυριακής στο Τσίρειο.

Ντάξει, να δεχτούμε ότι η ΑΕΛ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, γιατί το να χαρακτηρίσεις μια μεγάλη ομάδα αδιάφορη με όποιον κι΄αν παίζει, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι τουλάχιστον προσβλητικό για την ίδια. 

Η Δόξα έβγαλε σήμερα τις πράσινες φανέλες έβαλε τις μπλαουγκράνα! Απίστευτη μεταμόρφωση, απέναντι σε μια ΑΕΛ που δεν μπορούσε να σταματήσει τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων, μια ΑΕΛ που μέτρησε 2 το πολύ τρεις (ο Θεός να τις κάνει) τελικές. 

Κάτι τελευταίο, μήπως ήξερε κάτι ο κόσμος και δεν πήγε γήπεδο; 

Αντρέας Ψάλτης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE