Λίγο στο ντούκου δεν πέρασε το ΑΕΛ - Δόξα 0-4;

Λίγο στο ντούκου δεν πέρασε το ΑΕΛ - Δόξα 0-4;

Το «πρέπει να βελτιωθούμε» άμεσα του Χριστάκη Χριστοφόρου ήταν η φράση που έκλεισε τη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της παράστασης που μάρτυρες έγιναν ευτυχώς λίγοι το απόγευμα της Κυριακής στο Τσίρειο.

Ντάξει, να δεχτούμε ότι η ΑΕΛ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, γιατί το να χαρακτηρίσεις μια μεγάλη ομάδα αδιάφορη με όποιον κι΄αν παίζει, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι τουλάχιστον προσβλητικό για την ίδια. 

Η Δόξα έβγαλε σήμερα τις πράσινες φανέλες έβαλε τις μπλαουγκράνα! Απίστευτη μεταμόρφωση, απέναντι σε μια ΑΕΛ που δεν μπορούσε να σταματήσει τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων, μια ΑΕΛ που μέτρησε 2 το πολύ τρεις (ο Θεός να τις κάνει) τελικές. 

Κάτι τελευταίο, μήπως ήξερε κάτι ο κόσμος και δεν πήγε γήπεδο; 

Αντρέας Ψάλτης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE