Λίγο στο ντούκου δεν πέρασε το ΑΕΛ - Δόξα 0-4;

Λίγο στο ντούκου δεν πέρασε το ΑΕΛ - Δόξα 0-4;

Το «πρέπει να βελτιωθούμε» άμεσα του Χριστάκη Χριστοφόρου ήταν η φράση που έκλεισε τη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της παράστασης που μάρτυρες έγιναν ευτυχώς λίγοι το απόγευμα της Κυριακής στο Τσίρειο.

Ντάξει, να δεχτούμε ότι η ΑΕΛ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, γιατί το να χαρακτηρίσεις μια μεγάλη ομάδα αδιάφορη με όποιον κι΄αν παίζει, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι τουλάχιστον προσβλητικό για την ίδια. 

Η Δόξα έβγαλε σήμερα τις πράσινες φανέλες έβαλε τις μπλαουγκράνα! Απίστευτη μεταμόρφωση, απέναντι σε μια ΑΕΛ που δεν μπορούσε να σταματήσει τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων, μια ΑΕΛ που μέτρησε 2 το πολύ τρεις (ο Θεός να τις κάνει) τελικές. 

Κάτι τελευταίο, μήπως ήξερε κάτι ο κόσμος και δεν πήγε γήπεδο; 

Αντρέας Ψάλτης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE