Λίγο στο ντούκου δεν πέρασε το ΑΕΛ - Δόξα 0-4;

Λίγο στο ντούκου δεν πέρασε το ΑΕΛ - Δόξα 0-4;

Το «πρέπει να βελτιωθούμε» άμεσα του Χριστάκη Χριστοφόρου ήταν η φράση που έκλεισε τη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της παράστασης που μάρτυρες έγιναν ευτυχώς λίγοι το απόγευμα της Κυριακής στο Τσίρειο.

Ντάξει, να δεχτούμε ότι η ΑΕΛ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, γιατί το να χαρακτηρίσεις μια μεγάλη ομάδα αδιάφορη με όποιον κι΄αν παίζει, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι τουλάχιστον προσβλητικό για την ίδια. 

Η Δόξα έβγαλε σήμερα τις πράσινες φανέλες έβαλε τις μπλαουγκράνα! Απίστευτη μεταμόρφωση, απέναντι σε μια ΑΕΛ που δεν μπορούσε να σταματήσει τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων, μια ΑΕΛ που μέτρησε 2 το πολύ τρεις (ο Θεός να τις κάνει) τελικές. 

Κάτι τελευταίο, μήπως ήξερε κάτι ο κόσμος και δεν πήγε γήπεδο; 

Αντρέας Ψάλτης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE