ΔΙΕΘΝΗ

Έμειναν στο Χ που βόλεψε τη Τσέλσι!

Έμειναν στο Χ που βόλεψε τη Τσέλσι!

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον τίτλο έκανε η Τσέλσι με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς» στο ντέρμπι κορυφής της 33ης αγωνιστικής της Premier League και διατήρησε την απόσταση των 10 βαθμών από τους πλησιέστερους διώκτες της που πλέον είναι δύο (τόσο η σημερινή της αντίπαλος και η Μάντσεστερ Σίτι).

Στο 13ο λεπτό η φιλοξενούμενη ομάδα ζήτησε μάταια πέναλτι σε ανατροπή από τον Οσπίνα του Όσκαρ που πρόλαβε και έκανε το σουτ για να αποκρούσει σχεδόν επί της γραμμής ο Μπεγιερίν . Σύμφωνα με πληροφορίες ο Όσκαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί εάν έχει διάσειση μετά την σύγκρουση με τον Οσπίνα και γι' αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο! Λίγο μετά το ημίωρο σειρά των γηπεδούχων να ζητήσουν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κέιχιλ ενώ ο διεθνής Άγγλος κεντρικός αμυντικός επιχειρούσε τάκλινγκ στον Καθόρλα

Στο β’ μέρος η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε την υπεροχή αλλά δεν δημιούργησε ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες για την εστία των «Κανονιέρηδων» με εξαίρεση το ωραίο σουτ του Ντρογκμπά που απέτυχε να βρει στόχο . Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγέριν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλέν (76’Γουέλμπεκ), Καθόρλα, Ράμσεϊ, Εζίλ, Αλέξις Σάντσες, Ζιρού (84’ Γουόλκοτ) Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας (90’ Ζουμά), Ραμίρες, Όσκαρ (46’ Ντρογκμπά), Γουίλιαν (93' Κουαδράδο), Αζάρ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top