ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δειγματοληπτικός έλεγχος στην Κοινότητα Αχνας - Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δειγματοληπτικός έλεγχος στην Κοινότητα Αχνας - Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί

Δειγματοληπτικό έλεγχο για κορωνοϊο θα διεξάγει το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχνας τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου σε μια προσπάθεια τερματισμού της εξάπλωσης του ιού μετά τον εντοπισμό 21 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο σωματείο του Εθνικού Αχνας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Κοινοτικό Συμβούλιο Άχνας αναφέρει ότι «σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας θα διεξάγει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο για κορωνοϊό μέσω της NIPD GENETICS. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην  πλατεία της Κοινότητας τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα».

Προστίθεται πως «όσοι προσέρχονται στον χώρο θα πρέπει να φοράνε μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις».
 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχνας απευθύνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους όπως εξεταστούν με στόχο «τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κοινότητα».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE