ΕΠ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σοβαρό τροχαίο – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας άνδρα

ΕΠ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σοβαρό τροχαίο – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας άνδρα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, 89χρονος, μετά από οδική τροχαία σύγκρουση, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/09, στην επαρχία Λάρνακας. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:00 (24/09), ενώ 29χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, με κατεύθυνση την Αγία Νάπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο, με υπεύθυνο οδηγό τον 89χρονο.

Ο 89χρονος, τη στιγμή της σύγκρουσης βρισκόταν μπροστά από το όχημά του, το οποίο κινήθηκε και τον κτύπησε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE