ΚΥΠΡΟΣ: Μειώνεται το όριο υπέρβασης της ταχύτητας - Δήλωση Καρούσου

ΚΥΠΡΟΣ: Μειώνεται το όριο υπέρβασης της ταχύτητας - Δήλωση Καρούσου

Επίσημη τοποθέτηση από τον Υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/09) σε σχέση με τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για τα όρια ταχύτητας.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Twitter, «δεν θέλουμε άλλους νεκρούς στους κυπριακούς δρόμους. Από την 1η Οκτωβρίου τίθενται σε ισχύ νέα όρια στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας».

Σημειώνουμε πώς τα μέτρα έχουν να κάνουν με την μείωση της ανοχής στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας στις κατοικημένες περιοχές. Από 20% πέφτει στο 10%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE