ΚΥΠΡΟΣ: Μειώνεται το όριο υπέρβασης της ταχύτητας - Δήλωση Καρούσου

ΚΥΠΡΟΣ: Μειώνεται το όριο υπέρβασης της ταχύτητας - Δήλωση Καρούσου

Επίσημη τοποθέτηση από τον Υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/09) σε σχέση με τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για τα όρια ταχύτητας.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Twitter, «δεν θέλουμε άλλους νεκρούς στους κυπριακούς δρόμους. Από την 1η Οκτωβρίου τίθενται σε ισχύ νέα όρια στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας».

Σημειώνουμε πώς τα μέτρα έχουν να κάνουν με την μείωση της ανοχής στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας στις κατοικημένες περιοχές. Από 20% πέφτει στο 10%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE