ΚΥΠΡΟΣ: Μειώνεται το όριο υπέρβασης της ταχύτητας - Δήλωση Καρούσου

ΚΥΠΡΟΣ: Μειώνεται το όριο υπέρβασης της ταχύτητας - Δήλωση Καρούσου

Επίσημη τοποθέτηση από τον Υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/09) σε σχέση με τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για τα όρια ταχύτητας.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Twitter, «δεν θέλουμε άλλους νεκρούς στους κυπριακούς δρόμους. Από την 1η Οκτωβρίου τίθενται σε ισχύ νέα όρια στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας».

Σημειώνουμε πώς τα μέτρα έχουν να κάνουν με την μείωση της ανοχής στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας στις κατοικημένες περιοχές. Από 20% πέφτει στο 10%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE