Τέσσερεις τραυματίες από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στο Παρίσι κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo

Τέσσερεις τραυματίες από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στο Παρίσι κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo

Τέσσερεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι σήμερα στο Παρίσι, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες, κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo, εν μέσω της δίκης που γίνεται για τις φονικές επιθέσεις του Ιανουαρίου του 2015 σε αυτό, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές. 

Δύο άνθρωποι βρίσκονται σε "απολύτως επείγουσα κατάσταση", διευκρίνισε η αστυνομία του Παρισιού, προσθέτοντας ότι οι δύο φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης έχουν διαφύγει.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγεται αστυνομική επιχείρηση στην βορειοανατολική περιοχή του Παρισιού και ζήτησαν από τον κόσμο να την αποφεύγει. Ο αντιδήμαρχος του Παρισιού Εμανουέλ Γκρεγκουάρ αναφέρει παράλληλα σε μήνυμά του στο Twitter ότι η αστυνομία αναζητά έναν "δυνάμει επικίνδυνο" άνθρωπο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE