Τέσσερεις τραυματίες από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στο Παρίσι κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo

Τέσσερεις τραυματίες από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στο Παρίσι κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo

Τέσσερεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι σήμερα στο Παρίσι, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες, κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo, εν μέσω της δίκης που γίνεται για τις φονικές επιθέσεις του Ιανουαρίου του 2015 σε αυτό, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές. 

Δύο άνθρωποι βρίσκονται σε "απολύτως επείγουσα κατάσταση", διευκρίνισε η αστυνομία του Παρισιού, προσθέτοντας ότι οι δύο φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης έχουν διαφύγει.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγεται αστυνομική επιχείρηση στην βορειοανατολική περιοχή του Παρισιού και ζήτησαν από τον κόσμο να την αποφεύγει. Ο αντιδήμαρχος του Παρισιού Εμανουέλ Γκρεγκουάρ αναφέρει παράλληλα σε μήνυμά του στο Twitter ότι η αστυνομία αναζητά έναν "δυνάμει επικίνδυνο" άνθρωπο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE