ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση της ‘Ομόνοιας' για το θετικό κρούσμα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση της ‘Ομόνοιας' για το θετικό κρούσμα

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η «Ομόνοια», για το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε σε ποδοσφαιριστή.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε πως μετά από δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν χτες (24/09) και σήμερα (25/09) στα μέλη της αποστολής μας που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχει εντοπιστεί ποδοσφαιριστής μας θετικός στη νόσο COVID-19. Τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά.

Ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό και εφαρμόζει όσα προβλέπονται στο πρωτόκολλο. Η χτεσινή (24/09) και σημερινή προπόνηση (25/09) έχουν ακυρωθεί, ενώ η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (26/09) εφαρμόζοντας και ακολουθώντας όπως πάντοτε τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE