ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση της ‘Ομόνοιας' για το θετικό κρούσμα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση της ‘Ομόνοιας' για το θετικό κρούσμα

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η «Ομόνοια», για το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε σε ποδοσφαιριστή.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε πως μετά από δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν χτες (24/09) και σήμερα (25/09) στα μέλη της αποστολής μας που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχει εντοπιστεί ποδοσφαιριστής μας θετικός στη νόσο COVID-19. Τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά.

Ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό και εφαρμόζει όσα προβλέπονται στο πρωτόκολλο. Η χτεσινή (24/09) και σημερινή προπόνηση (25/09) έχουν ακυρωθεί, ενώ η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (26/09) εφαρμόζοντας και ακολουθώντας όπως πάντοτε τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE