ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Γνωστός ποδοσφαιριστής της Δόξας ο οδηγός της τετράτροχης μοτοσικλέτας

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Γνωστός ποδοσφαιριστής της Δόξας ο οδηγός της τετράτροχης μοτοσικλέτας

Γνωστός ποδοσφαιριστής της Δόξας ήταν ο οδηγός της τετράτροχης μοτοσικλέτας που έπεσε σε γκρεμό στον Ακάμα το απόγευμα της Κυριακής (27/09).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Κάρλος Μιγκέλ Ταβάρες Ολιβέιρα (Καρλίτος), ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Κατωκοπιάς. 

Σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 27χρονος και η 22χρονη σύζυγος του, έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου τυγχάνουν εξετάσεων και περίθαλψης, ενώ εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να έχει τραυματιστεί η 22χρονη.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στον Ακάμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε τετράτροχη μοτοσικλέτα, έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσουν σε γκρεμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE