ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΑΦΟΣ: Στο Νοσοκομείο το ζευγάρι που έπεσε σε γκρεμό - Η κατάσταση της υγείας τους

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΑΦΟΣ: Στο Νοσοκομείο το ζευγάρι που έπεσε σε γκρεμό - Η κατάσταση της υγείας τους

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε το ζευγάρι που έπεσε σε γκρεμό την Κυριακή (27/09).

Συγκεκριμένα, οι δύο επιβαίνοντες στην τετράτροχη μοτοσικλέτα, 27χρονος και 22χρονη έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου τυγχάνουν εξετάσεων και περίθαλψης.
 
Η 22χρονη φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχει τραυματιστεί.
 
Η διάσωση έγινε με σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, με το οποίο μεταφέρθηκαν στο λιμανάκι στο Λατσί και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
 
Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στον Ακάμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε τετράτροχη μοτοσικλέτα, έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσουν σε γκρεμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα»

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα»

Η συνάντηση των δύο ηγετών δεν κατέληξε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος, αποχωρώντας από τη συνάντηση, είπε ότι "το γιαβάς-γιαβάς δεν βοηθά στο Κυπριακό".

BEST OF TOTHEMAONLINE