ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εφτασαν τα 33,3 εκ. τα κρούσματα - Οι πιο πληγείσες χώρες

ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εφτασαν τα 33,3 εκ. τα κρούσματα - Οι πιο πληγείσες χώρες

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι νεκροί από την πανδημία του κορωνοϊού παγκοσμίως, σύμφωνα με την καταμέτρηση της ιστοσελίδας Worldometer, ενώ τα κρούσματα έφτασαν τα 33,3 εκατομμύρια.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει ανέρχεται στα 24,6 εκατομμύρια.

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν παγκοσμίως 251.915 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 3.873 νέοι θάνατοι.

Ο αριθμός των ενεργών περιστατικών είναι 7,667,974. Η κατάσταση για το 99% των ασθενών είναι ήπια, ενώ για 65.129 ανθρώπους (1%) είναι σοβαρή ή κρίσιμη. Συνολικά 25.636.694 περιπτώσεις θεωρούνται κλειστές.

Στις ΗΠΑ που είναι η πρώτη στον κατάλογο των χωρών με τα περισσότερα κρούσματα καταγράφηκαν χθες 33.782 νέα περιστατικά και 276 νέοι θάνατοι. Δεύτερη σε συνολικό αριθμό κρουσμάτων η Ινδία η οποία κατέγραψε χθες 82.767 νέα κρούσματα και 1.040 νέους θανάτους. Ακολουθεί η Βραζιλία με 14.194 νέα κρούσματα και 335 νέους θανάτους, η Ρωσία με 7.867 νέα περιστατικά και 99 νέους θανάτους και η Κολομβία με 7.018 νέα κρούσματα και 192 νέους θανάτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.