Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Λουκάς Φουρλάς ενημέρωσε για την πρόθεση του να συνεχίσει να υπηρετεί την Εθνική Φρουρά."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: 'Για όσο δύναμαι να κρατώ όπλο' - Η δέσμευση του στην Εθνική Φρουρά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

28.09.2020
12:17
Παραπολιτικά

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Λουκάς Φουρλάς ενημέρωσε για την πρόθεση του να συνεχίσει να υπηρετεί την Εθνική Φρουρά.

Μάλιστα όπως αναφέρει, ενημέρωσε ο ίδιος τον Διοικητή της Μονάδας στην οποία υπηρετεί ως εθνοφύλακας, ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί και ζήτησε να καλείται κανονικά στις παρουσιάσεις.
 
Χαρακτηριστικά πρόσθεσε πως ‘η προσωπική μου δέσμευση να υπηρετώ στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς για όσο δύναμαι να κρατώ όπλο υπερισχύει της όποιας σημερινής μου ιδιότητασ’ ενώ καταληκτικά ευχαρίστησε τον Διοικητή της Μονάδας που αποδέχτηκε το αίτημά του.
 
Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:
 
“Έχω ενημερώσει τον δκτη της μονάδας στην οποία υπηρετώ ως εθνοφυλακας ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ και να με καλούν κανονικά στις παρουσιάσεις. Η προσωπική μου δέσμευση να υπηρετώ στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς για όσο δύναμαι να κρατώ όπλο, υπερισχύει της οποίας σημερινής ιδιότητας μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον δκτη μου που αποδέχτηκε το αίτημα μου.”